Лекции за стил од Бредли Купер

Стилистката Ilaria Urbinati ни ги открива малите тајни на глумецот со стил. Бредли Купер, е маж со одличен стил. Вистински џентлмен, кој е умерен насекаде во своите појавувања. Миленик на публиката. Стилистката Илариа ни откри некои тајни за стил кои ги практикува