Тајната за изгледот на Бред Пит – Има 57 години и изгледа неверојатно!

Дали е тоа магија или операција? Без оглед на неговата тајна, Бред Пит зрачи со неговиот изглед иако има веќе 55 години. Еве што велат експертите за ова… Избегнувајте операции на затегнување на брчките колку што е можно – Бред навистина се грижи