Брендови на часовници кои секој маж мора да ги знае

Без разлика колку е далеку отидена технологијата денеска, механичките движења секогаш ќе бидат чекор понапред кога станува збор за часовници. Овие часовници важат за уметност пред се поради иновацијата, неверојатната изработка и прецизноста кај секој детал. Часовниците означуваат благодарност за модерниот господин,

Германски модни брендови кои мора да ги знаете

Германија како земја е позната по тоа што и оди на сите полиња, без разлика дали е индустријата, спортот или пак модата. ОK, кај модата не дека им оди баш, бидејќи сандали и чорапи не се баш во мода. Сите добро го

Кои се најуспешните 10 брендови од Британија

Британија е земја позната по џентлменствот, по добрите навики и култура на однесување. Кога се работи за машката мода и стил, они се креатори на многу луксузни брендови кои оставиле печат кај секој маж. Еве кои се 10-те најуспешни британси брендови. 1.Barbour