“БРИОНИ“ КАКО ИЗВОР НА ВДАХНОВЕНИЕ, ИНСПИРАЦИЈА ЗА ОВАА ЕСЕН

Освен што држат до себе, внимаваат на своето достоинство, честа, карактерот и пристојноста, џентлмените држат и до својот изглед, внимаваат на него, се облекуваат по последна мода, но секогаш ѝ се враќаат на класиката, не занемарувајќи ја во ниеден момент. Тие едновремено