ЛОНДОНСКА ЧАЈАНКА СО ШАМПАЊ ВО ПОПЛАДНЕВНИТЕ ЧАСОВИ НА РАЗОНОДА (I дел)

Можеби ќе ви звучи бесмислено, сепак во британската метропола и натаму се одржува, негува традицијата на пиење чај попладне, во часовите на разонодување, а последните неколку години се комбинира со шампањско вино, како што правеле благородниците, аристократите во изминатите два века и

Британци кои важат за вистински џентлмени (ФОТО)

Џентлменството се некако се поврзува со Британија со монархијата нивна, дека од таму потекнуваат тие благородни семејства кои имале висок углед во јавноста. Добриот начин на однесување, доброто облекување, и навиките ги става токму на тоа место. Вратете се назад ќе видите

Новиот Land Rover Defender е приказна за себе (ФОТО)

После 10-на години Ленд Ровер ни го претстави новиот Defender. Овој убавец на 4 тркала е најпосакуваниот автомобил кај џентлмените. Спаѓ во категоријата на автомобили кои се безвременски. И овој новитет кој сега се појави е токму тоа. Недолива приказна која секој

Кои се најуспешните 10 брендови од Британија

Британија е земја позната по џентлменствот, по добрите навики и култура на однесување. Кога се работи за машката мода и стил, они се креатори на многу луксузни брендови кои оставиле печат кај секој маж. Еве кои се 10-те најуспешни британси брендови. 1.Barbour