Најголемите 10 британски актери на сите времиња (ФОТО)

Британските актери се навистина легенди. Британија може да се пофали дека имала секогаш актери на кои може да биде горда. Денеска ќе ви ги претставиме најдобрите 10 актери на сите времиња кои ни доаѓаат од Велика Британија. Peter O’Toole (Питер Отул) Cary