Британци кои важат за вистински џентлмени (ФОТО)

Џентлменството се некако се поврзува со Британија со монархијата нивна, дека од таму потекнуваат тие благородни семејства кои имале висок углед во јавноста. Добриот начин на однесување, доброто облекување, и навиките ги става токму на тоа место. Вратете се назад ќе видите