Бритни Спирс “откачи” на Инстаграм (ФОТО)

Една од најпознатите пејачки Бритни Спирс, на Инстаграм започна да става фотки каде е гола. Во последните години постојано е пд притисок на јавноста за нејзините проблеми кои ги има со нејзиниот татко и контролата врз нејзе. Во последните неколку недели таа