Луксузна јахта која секој би ја посакал (ВИДЕО)

Медиумите во светот започнаа да пишуваат за новата играчка на милјардерот Бил Гејтс. Се работи за супер јахтата SINOT AQUA прва јахта која користи ќелии на водород за придвижување. Спецификација и дизајн Оваа лепотица чини 644 милиони долари и е долга 113