Како да фатите боја на море како Италијаните

Сигурно секоја година пред летните одмори сакате тоа лето да имате боја налик Италијаните. И некој од вас фача, а некој е црвен како рак и гори. А, да сме искрени нема поубаво од онаа бронзена боја која може да се добие