Таткото на добриот стил – Брунело Кучинели

Brunello Cucinelli е еден од најдобрите италијански модни дизајнери и сопственик на ексклузивниот бренд кој го носи неговото име. Секогаш е дотеран, од глава до пети што би рекле. Висок, со цврст масонски став, претставува вистински пример за тоа како треба да

Животната филозофија на еден од најголемите дизајнери Брунело Кучинели

Еден од најпознатите светски дизајнери, Брунело Кучинели, има доста што да каже од неговот искуство. Важи за пример за еден претприемач и успешен човек кој може да го гледате како вистинска инспирација. Јас чувам меморијата од моето детство. Никогаш не сум видел како моите