КНИГАТА „БУДЕЊЕ НА СВЕСТА“ ОТСЕГА ДОСТАПНА И ВО АУДИО ИЗДАНИЕ

Една од најпродаваните и најинспиративните книги од областа на популарна психологија во Македонија со неверојани седум изданија зад себе  – „Будење на свеста”, од македонските автори Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ која е достапна во електронска и во печатена верзија на сите светски