Како да направите вашиот костум да изгледа поскапо

Не секогаш можеме да си дозволиме прескапи костуми, а и не на секој од нас му требаат. За почетниците, доколку сакате вашиот костум да не изгледа евтино и да не потрошите енормна сума на пари пробајте го следново: избегнувајте сјајни синтетички материјали,