Какви последици имаат мажите доколку подолго време немаат секс?

Научниците имаат добра причина да тврдат дека сексуалната интимност е една од најважните компоненти во животот на човекот. Иако можеби не сте свесни за тоа, кога престанувате да водите љубов, во вашето тело се случуваат одредени процеси. Погледнете за какви последици станува