Дејан Лилиќ: Немав рол модели, но исклучително го почитувам Ненад Стојановски, беше вистински џентлмен (ВИДЕО)

Дејан Лилиќ, нашиот познат глумец, беше гостин во Џентлмен Магазин, и зборуваше со Жаре за убавите работи, за џентлмените, за неговиот живот, за рол моделите како и за навиките. Во почетокот на разговорот, Дејан зборува за џентлмените, каде вели дека во животот