НЕОТЕЛ СО ОДЛИЧНА МОЖНОСТ ЗА СИТЕ ПОДДРЖУВАЧИ НА МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

Во пресрет на фудбалското првенство, НЕОТЕЛ, на сите поддржувачи на македонската репрезентација им овозможува одлична можност бесплатно да ги следат натпреварите од каде било во државата директно на својот смартфон или Android TV телевизор.  Сите заинтересирани кои сакаат да гледаат од смартфон сѐ што треба да направат