Горан Цветинов, генерален директор на Нептун: Добар лидер е комбинација на две работи (ВИДЕО)

Во Џентлмен Магазин имавме можност да разговараме со човек кој е навистина успешен во животот. Горан Цветинов е џентлмен кој е школски пример за тоа како треба да се биде успешен и како треба да се креира патот кон тоа што го