Што прават неуспешните луѓе за време на викендот?

Долгите викенди им овозможуваат на сите да имаат дополнителен ден да се релаксираат и да ги наполнат батериите. Но, подеднакво важно, какви грешки треба да внимаваме и да ги избегнуваме кога доаѓа викендот? На крајот на краиштата, не сакате вашето слободно време да го