Лео Меси и неговото пристигнување во Париз

Лео Меси е фудбалер на ПСЖ. Вчера најдобриот на сите времиња, пристигна од Барселона во Париз и потпиша 2 годишен договор со францускиот гигант. Според медиумите тој годишно ќе добива гарантирани 25 милиони евра, а со се сите додатоци сумата може да