Кои македонски актери важат за големи фраери?!

Актерите се луѓе кои најчесто се во свој филм. Имаат изградено свој стил, најчесто се лежерни, нон шалантни, едноставни, и сето тоа ги прави различни и големи фраери. Македонската сцена има доста квалитетни актери. Актери на кои можеме да се гордееме и