Еве зошто треба да инвестирате во нов рачен часовник

Добро знаеме дека мажите се зависни од рачни часовници. Но, со растот на продажбата на мобилните, некако како да спадна еуфоријата кон рачниот часовник. Затоа ние сме тука за да ве потсетиме зошто секој прав господин, со добар стил, мора да носи