5 летни обувки кои може да се носат со шорцеви

Летниот период од годината е шанса за носење на полесна облека, да се одмориме од фармерките, и панталоните. Под лесна облека мислиме на шорцеви. Иако се забранети за комбинирање во деловниот свет и бизнис стилот, шорцевите се еден од најчесто комбинираните парчиња