10 работи кои мора да ги знае секој џентлмен кога нарачува на шанк

Иако мерките од корона вирусот некако не не остваат да уживаме во животот онака како што најдобро знаеме, сепак можеме да се радуваме барем малку на она што ни преостанува од добар ноќен живот или излегувањето. Денеска ќе зборуваме на тема “Нарачување