Марија Илиќ, ПР менаџер: Сеуште треба да работиме на тоа како треба да се облекуваме за еден настан (ВИДЕО)

На Коста Петров друштво во Џентлмен Магазин му правеше и Марија Илиќ, ПР менаџер. Со неа разговаравме на повеќе теми, но една особено некако не погоди. Дали македонските мажи или џентлмени знаат да се облекуваат прикладно за еден настан. Погледнете го одговорот

Зошто секој маж треба да инвестира во личен ПР

Денес кога барате работа работодавците пред се гледаат каква личност имате, дали поседувате некоја работа која ве издвојува од другите, дали сте харизматични и слично. Супер се сите тие дипломи и признанија кои ги имате, работно искуство, познавањето на странски јазик, но