Што е хјуимидор и зошто е потребен за вистинските уживатели на пури?

Дали навистина мислите дека вашата пура може да трае вечно? Вашите пури се многу повеќе кревки од она што мислите. И тоа е главната причина зошто секој вистински уживател на пури треба да инвестира во хјумидор. Што е хјумидор? Хјумидорот ја задржува