Од досада до креативност

Денес повеќе од кога било сме окупирани со интернет,Фејсбук, Јутуб. Дури и кога на секунда ни е досадно, веднаш наоѓаме нешто што ќе ни го привлече нашето внимание. Меѓутоа, ако непрекинато сте ангажирани ќе ја пропуштите користа од досадата. Бидејќи, иако звучи