Оливера Ќирковиќ на овогодинешниот Саем на книга во Скопје

На овогодинешниот Саем на книга од 8ми до 14ти Септември со своја понуда ќе се појави Оливера Ќирковиќ, авторката на бестселерот „Јас Пинк Пантер“. Оливера Ќирковиќ е добропозната на македонската читателска публика по својата книга „Јас Пинк Пантер“. Засега се издадени два