Часови по мода и стил од Јоханес Хубл (ФОТО)

Денеска ви презентираме неколку работи кои мора да ги имате оваа пролет, а кои се задолжителни и за моделот и инфлуенсер Јоханес Хубл. Еден од најголемите фраери во светот. Јоханес Хубл по потекло е од Германија. Сопруг е на една од најголемите