Омилениот коктел на единствениот Марлон Брандо

Марлон Брандо или Дон Корлеоне, бил вистински џентлмен. Омилен лик не само кај жените, но и кај мажите. Идол на многу генерации. Неговата култна улога која е незаменлива е токму онаа на Дон Корлеоне во Кум. Маестрално. Денеска зборуваме за неговиот омилен