Омилениот коктел на легендарниот актер и џентлмен Кери Грант

Сите ние имаме наши идоли или рол модели кои постојано ги следиме и се интересираме за нивните навики. Денеска ќе зборуваме за омилениот коктел на еден од најголемите актери кои важат за најголеми џентлмени Кери Грант. Овој актер навистина е синоним за