4 омилени места за секс според девојките

Kога размислуваме за сексот, локацијата е некогаш побитна и од самиот чин. А како мажите, така и голем број од жените имаат малку поинакви размислувања за локации за секс. Истражувањево во продолжение, открива што како. Најновотo истражување во кое учествувале 3000 жени, вели