Јоакин Феникс покажа како се носи смокинг со старки (ФОТО)

Џокер или Јоакин Феникс важи за екцентричен човек со свој препознатлив стил. Малку повлечен од јавноста, но секогаш активен таму каде што е најдобар, во актерството. На овогодинешните Оскари, тој ја воскресна една култна работа. А, тоа е црн елегантен смокинг со