Приказната за “Папата на Модата“ или милјардерот Бернард Арно

Познат како папа на модата, Бернард Арно сега е во првите тројца најбогати луѓе во светот заедно со Бил Гејтс и Џеф Безос. Претседател и извршен директор на LVMH групацијата(Möet Hennessy Louis Vuitton…), тој е љубител на уметноста кој го оживува Кристијан