Парискиот Le Nemours, омилен меѓу џентлмените

За утрата во Париз може долго да се зборува. Привлечни се толку што секој човек би посакал да ги дочека, макар и еднаш, да се разбуди со првите сончеви зраци што се пробиваат низ капаците од прозорците на хотелската соба или, пак,