Дали парите ве прават несреќни?

Начинот на кој живееме, зарем не гледате дека не е во ред. Многу работиме цел свој живот и тогаш на крајот од се… умираме, но умираме полни со неостварени желби, сонови и пропуштени прилики за среќа. Невротични што не сме успешни, разочарани