Мајкл Џордан и неговата страст кон пурите

Мајкл Џордан е бренд во движење. Тој сеуште важи за најадобриот кошаркар кој светот го имал некогаш. По завршувањето на успешната кариера, тој станува уште помоќен и надвор од терените. Денеска е еден од најуспешните бизнисмени во светот и под себе има