Правила за парфемите кои секој маж треба да ги знае од Том Форд

Според сите експерти, парфемот е еден од најважните работи кои даваат слика за еден маж. Начинот на кој мирисаме може да остави исто толку впечаток – ако не и повеќе – од начинот на кој изгледаме. Еден човек што прави многу повеќе од

Машки правила: Кој е правиот начин за користење на парфем?

Некои прашања не доаѓаат со едноставни одговори. Некои пак се збунувачки и за оние најискусните кај мажите. Сепак не постои причина поради која и понатаму би се мачеле со одредени прашања. Затоа ние како онлајн магазин за мажи ќе се потрудиме да