Патувате сами? Седум совети за “соло“ патување ова лето

Кога се работи за патување околу 4,6 милиони луѓе патуваат сами. Поттикнатo од развојот на технологијата, “соло“ патувањето станува полесно, благодарение на смартфоните и апликациите наменети за патување кои помагаат за навигација до посакуваната дестинација. Туристичките дестинации фаворизирани од оние кои патуваат “соло“