ВИДЕО: Изгубената песна на Фреди Меркјури која ја барале 10 години

Песната на Фреди Меркјури која претходно никој не ја слушнал и која ја барале 10 години, премирено беше пуштена на BBC радиото. „Time Waits For No One“ е песна која прво била наменета за мјузиклот Time. Оваа песна е напишана од Дејв Кларк од познатата