Што се прави во петок?!

Петок е денот кога ни завршува работната недела и почнува викендот. Денот кој ги спојува бизнисот и уживањето. Денеска денот по правила на нештатат треба да ви биде лесен и едноставен, без премногу обврски околу работата. Треба да бидете опуштени, да уживате