Петок е ден да обрнете внимание на деталите како момците од Фиренца (ФОТО)

Сите добро знаеме за Pitti настанот во Фиренца. Не за џабе се одржува таму, мажите од Фиренца важат за најмодерните во светот. А особено познати се по обрнувањето внимание на деталите. Без разлика дали станува за бини капата, за марамата или долгиот шал, саатот,