Што пие и какви пури пуши познатиот бизнисмен Александар Крафт (ФОТО)

Александар Крафт на многумина познат по својот Инстаграм профил каде ужива еден феноменален начин на живот. Но, многумина не знаат дека тој во соработка со Rake магазинот направи серија видеа каде го промовира неговиот лајфстајл. Важи за секогаш облечен и за чоек