/

Совети за зголемување на плодноста на спермата

Според Националниот институт за здравство, околу 15 проценти од паровите имаат проблеми со зачнувањето. Исто така најмалку третина од паровите имаат проблем со квалитет на сперма. Според израелска студија, квалитетот на спермата се зголемува во зима и рана пролет. А за време