Mac компјутерите не можат да фатат вирус! – Мит или вистина?

Денеска сите сме преправели со технологијата од сите страни па некои се дури и зависни. Постојат некои митови и заблуди поврзани со технологијата на кои луѓето сеуште веруваат. Еве кои се најголемите митови поврзани со технологијата… Треба да почекаме да се испразни