4 начини да го мотивирате вашиот тим за понеделничките активности

Ниту управувањето со времето, притискање на копчето „одложи“ или целосно стопирање на алармот, нема да ви дозволува да го прескокнете понеделникот. Викендот треба да заврши некогаш, па почетокот на неделата треба да го започнете што е можно подобро – а не да

Почеток на работната недела: Како да преживеете?

Само што излеговте од викенд одмор и веднаш ве чекаат куп работни обврски на бирото? Не паничете, важно е како се справуваме со предизвиците! Почетокот на работната недела може да биде многу депресивен и вознемирувачки за луѓето кои неподготвени го дочекуваат. За

Секси понеделник (ФОТО)

Понеделникот за многумина знае да биде тежок и напорен. А, за да ви биде подобар и посимпатичен, ние ќе се погрижиме за тоа.