Големите имиња во модата зборуваат за машката мода

Во последните неколку години, постојано се зборува за машката мода во Македонија. Македонските мажи менуваат стилови, се прилагодуваат на светските трендови, а преку постојано следење на модните сајтови добиваат храброст да направат промена. Тоа особено не радува. Она што најмногу не радува