Во кои градови најмногу се гледаат филмови за возрасни, според PornHub?

Еден од најпознатите порно сајтови PornHub познат е по своите интересни истражувања кои ги прави. Тие овој пат објавија листа од градовите во кои најмногу се гледаат филмови за возрасни. Според нивната листа, Њујорк е градот во кој најмногу се гледаат ваквите содржини,