1987 PORSCHE 911 TURBO автомобил за вистински џентлмени со стил (ФОТО)

Ретро црна убавица наречена 1987 Porsche 911 Turbo која наскоро ќе биде достапна на аукциите ширум светот. Автомобил кој е вистинск а слика за еден џентлмен со стил. Овој “лепотан” на 4 тркала, е идеален автомобл за вас. Дали заштедата ви е