Како да останете продуктивни во деловниот свет

Дали некогаш се прашувате зошто успешните луѓе се чини дека имаат повеќе часови во текот на денот отколку вие? Очигледно, тие не. Тие само знаат како добро да ги искористат 24 часа што ги имаат. И можете и вие. Да се биде високо