Како треба да изгледа еден џентлмен – совети од експертот за протокол Лукреција Маљковиќ Атанасовска (ВИДЕО)

Многупати сме се прашале во животот, што да носам на овој настан? Како да се облечам денеска? Дали да носам одело со вратоврска или смокинг со машна? Што ќе каже тоа за мене? Ова се многу сериозни прашања кои треба да им